Lavander Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 4 minuty temu, Shizo napisał: Nie pozwolę sobie na to, tak jak Ty O ty dziadu masz ksute w M1 🤣 1 Quote Link to comment Share on other sites
Aplik Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 32 minuty temu, Lavander napisał: O ty dziadu masz ksute w M1 🤣 W M1 to na pvp zapraszam po starcie Quote Link to comment Share on other sites
Lavander Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 48 minut temu, Aplik napisał: W M1 to na pvp zapraszam po starcie Na pięści 2 Quote Link to comment Share on other sites
Aplik Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 13 minut temu, Lavander napisał: Na pięści To lepiej tam uważaj jak się będziesz tepać, bo będę wyczekiwać z mojego spota pod bramką stajennego Quote Link to comment Share on other sites
Lavander Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 5 minut temu, Aplik napisał: To lepiej tam uważaj jak się będziesz tepać, bo będę wyczekiwać z mojego spota pod bramką stajennego Przyjdę z kolegami 🤣🤣 1 1 Quote Link to comment Share on other sites
Aplik Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 8 minut temu, Lavander napisał: Przyjdę z kolegami 🤣🤣 Nie znasz mocy mojego mentala Quote Link to comment Share on other sites
JakeFree Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 16 godzin temu, Lavander napisał: Jeszcze będziesz płakać jak będzie ci ksuć oj tam oj tam W dniu 13.09.2022 o 23:36, Shizo napisał: Miło się czyta takie wiadomości. Miejmy nadzieję że długo zagościsz na Naszej glevii s2 ! Powodzonka Też mam taką nadzieje bo bardzo bym chciał spróbować swoich sił na TUT'orze :D 2 Quote Link to comment Share on other sites
Shizo Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 3 godziny temu, Aplik napisał: W M1 to na pvp zapraszam po starcie Chętnie podejmuje wyzwanie. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites
Lavander Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 54 minuty temu, Shizo napisał: Chętnie podejmuje wyzwanie. Życia nie będzie mieć 🤣 1 Quote Link to comment Share on other sites
Shizo Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Godzinę temu, Lavander napisał: Życia nie będzie mieć 🤣 Mówisz o Sobie tak @Lavander? hahahaha. Toć z pola immunitetu nie dam Ci wyjść w M1 :D 1 Quote Link to comment Share on other sites
Lavander Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Teraz, Shizo napisał: Mówisz o Sobie tak @Lavander? hahahaha. Toć z pola immunitetu nie dam Ci wyjść w M1 :D Będziesz przepraszać 🤣🤣🤣🤣🤣 1 Quote Link to comment Share on other sites
Shizo Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Zobaczymy kto kogo będzie :d Będziesz na forum pisał temat "Weźcie coś zróbcie z tym shizo, bo gnębi mnie na serwerze i nie daje mi wyjść z kółeczka) hahahahaha Zobaczysz, tak będzie 2 Quote Link to comment Share on other sites
Lavander Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 2 godziny temu, Shizo napisał: Zobaczymy kto kogo będzie :d Będziesz na forum pisał temat "Weźcie coś zróbcie z tym shizo, bo gnębi mnie na serwerze i nie daje mi wyjść z kółeczka) hahahahaha Zobaczysz, tak będzie Wybacz z dziewczyną siedzę ale tak nie będzie ty będziesz mnie banować chcial żebyś cię nie bil 1 Quote Link to comment Share on other sites
Bydlak Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 W dniu 7.09.2022 o 21:34, Lavander napisał: Wiem wiem tak z lenistwa pytam bo nie patrzyłem aż tak na prezentację To niezły Beta Tester 💪💪💪 3 Quote Link to comment Share on other sites
Lavander Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 3 minuty temu, Bydlak napisał: To niezły Beta Tester 💪💪💪 Najlepszy bydlaczku 1 Quote Link to comment Share on other sites
Shizo Posted September 14, 2022 Share Posted September 14, 2022 Ważne aby odnalazł bugi i nieprawidłowości na serwerze ☺️ 2 1 Quote Link to comment Share on other sites
Solar Posted September 15, 2022 Share Posted September 15, 2022 fajen serwis ez medium. 2 Quote Link to comment Share on other sites
Lavander Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 W dniu 15.09.2022 o 01:05, Shizo napisał: Ważne aby odnalazł bugi i nieprawidłowości na serwerze ☺️ Ja wszystko znajdę spokojnie 2 Quote Link to comment Share on other sites
Eladrin Posted September 16, 2022 Share Posted September 16, 2022 Superaśnie. Widzimy się na starcie, bo jest co robić. 4 Quote Link to comment Share on other sites
Oleander Posted September 23, 2022 Share Posted September 23, 2022 Ten serwer cechował się zdecydowanie najprzyjemniejszą rozgrywką, było co robić. Mam szczerą nadzieję, że nie wykrzaczy się jak pierwsza odsłona i, że będziecie trzymać się tego co obiecaliście. Serwer był dobrą konkurencją na rynku, dobrze stał i było do czego wracać. Trzeciej szansy chłopaki nikt wam nie da i wszyscy pójdą do Blassa. Pomyślcie coś też z Isem, bo był stosunkowo drogi i latając meley postacie naprawdę musiały się sporo naklepać, żeby wyrobić na niego. 4 1 1 Quote Link to comment Share on other sites
Lavander Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 W dniu 23.09.2022 o 10:46, Oleander napisał: Ten serwer cechował się zdecydowanie najprzyjemniejszą rozgrywką, było co robić. Mam szczerą nadzieję, że nie wykrzaczy się jak pierwsza odsłona i, że będziecie trzymać się tego co obiecaliście. Serwer był dobrą konkurencją na rynku, dobrze stał i było do czego wracać. Trzeciej szansy chłopaki nikt wam nie da i wszyscy pójdą do Blassa. Pomyślcie coś też z Isem, bo był stosunkowo drogi i latając meley postacie naprawdę musiały się sporo naklepać, żeby wyrobić na niego. Polać mu już go lubię 😂 3 Quote Link to comment Share on other sites
Kazik Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 Mam pytanie dotyczące IS a mianowicie: Ile będzie kosztował BATTLEPASS Premium? Czy ten pełny pakiet IS za 100 pln będzie zawierał już 30-dniowe wkładki? Czy trzeba dokupić do wszystkiego? 1 Quote Link to comment Share on other sites
Rayden Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 1 Quote Link to comment Share on other sites
Sielu Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 12 godzin temu, Kazik napisał: Mam pytanie dotyczące IS a mianowicie: Ile będzie kosztował BATTLEPASS Premium? Czy ten pełny pakiet IS za 100 pln będzie zawierał już 30-dniowe wkładki? Czy trzeba dokupić do wszystkiego? 999sm, tak będą wkładki 1 1 Quote Link to comment Share on other sites
Diderot Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Czyli, reasumująć nie ma co grać szamanem, bo jest autobuff :/ :/ 1 Quote Link to comment Share on other sites
Recommended Posts