Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Prezentacja Serwera - Glevia2.pl

Recommended Posts

8 minut temu, Aplik napisał:

500zlxd.png.47f7743523a1546e458a01ea43347805.png

400 zł za fajny kostium to tam pikuś, przypomnij sobie za ile ten poszedł:kekw:

a ze tak spytam za ile bo nie w temacie 

I też fajnie byłoby na s2 zobaczyć inne wierzchowce niż manu bo trochę znudziło się już to chociaż mi 

• Uwielbiam 3
13 minut temu, Lavander napisał:

I też fajnie byłoby na s2 zobaczyć inne wierzchowce niż manu bo trochę znudziło się już to chociaż mi 

Ten za 500 mi poszedł, a warto mieć na uwadze, że wtedy kostiumy typu hwang moro chodziły po +-100 zł, a z tego co pamiętam nie był to kostium za GC i SM, tylko za crafting z eventowych itemków.

+111 z wierzchowcami, albo wprowadzić propozycję, która wpadła pod koniec S1 z craftowaniem "wzmocnień" z najszybszych manu, które można zaaplikować do dowolnego wierzchowca:pogslide:

Edited by Aplik
  •  gagri 1

i jeszcze jedna fajna opcja byłoby  zmiana szarf nie pamiętam jak to się nazywało ale chodzi mi o to że masz czasem 25% i wejdzie jakąś fajna zęby dało się ja podmienić wyglądem 

• Uwielbiam 1
35 minut temu, Lavander napisał:

:1plus:

Jestem jak najbardziej za z tymi wierzchowcami! :)

• Uwielbiam 3
2 godziny temu, Lavander napisał:

podzielimy się co tydzień ktoś inny będzie nosić :kekw:

Hahahah, no okay 😁

Godzinę temu, Lavander napisał:

Samuraj jest ładny  i fajnie było go mieć ponieważ wyróżniała się postać strasznie przy innych graczach gdyż było ich mało 

ale też było dużo innych spoko kostiumów :D 

Zgadzam się, popieram, wspieram 💪

• Uwielbiam 2
3 godziny temu, XeDyN napisał:

siema, prezka miazga. Wjezdzam z ziomalami pozdro

No i prawidłowo.

Mam nadzieję że w krótkim czasie strzelimy Sobie jakieś pvp.

Do zobaczenia !

• Uwielbiam 1
15 godzin temu, Shizo napisał:

No i prawidłowo.

Mam nadzieję że w krótkim czasie strzelimy Sobie jakieś pvp.

Do zobaczenia !

No akurat MENTAL na s1 to miał przy*ebanie :D Dobry wybór :D

• Uwielbiam 2
39 minut temu, Lavander napisał:

pograł by już akurat nie ma co robić jest chwila czasu wolnego przy kawie :kekw:

Święte słowa.

Administracja narobiła smaczku i ochoty a teraz czekamy tak z niecierpliwością :D

Oby szybko zleciało.

• Uwielbiam 3

W Metina nie gram już od dość dawna, ale prezentacja i filmiki zrobiły na mnie ogromne wrażenie, dlatego postaram się wejść, sprawdzić i mam nadzieję zostać na dłużej...

Do tego jak zobaczyłem, że technikiem jest Sielu... Odblokowały się piękne wspomnienia z serwera Metinek.eu :FeelsStrongMan:

• Uwielbiam 4
28 minut temu, p0ly napisał:

W Metina nie gram już od dość dawna, ale prezentacja i filmiki zrobiły na mnie ogromne wrażenie, dlatego postaram się wejść, sprawdzić i mam nadzieję zostać na dłużej...

Do tego jak zobaczyłem, że technikiem jest Sielu... Odblokowały się piękne wspomnienia z serwera Metinek.eu :FeelsStrongMan:

Zobaczysz, serwer będzie fachowo odwalony.

Do zobaczenia na serwerze :D

• Uwielbiam 3
1 godzinę temu, p0ly napisał:

Pozdrawiam serdecznie, piękne czasy! 

• Uwielbiam 3

Jak przestałem grać na S1 ciężko było gdzieś zacząć jakaś przywiązałem się do glevi ma swój urok jeszcze jakby FallenAngels /Toxic na serwie nie było to już całkiem supcio :kekw::kekw:

• Uwielbiam 3
Godzinę temu, Lavander napisał:

Jak przestałem grać na S1 ciężko było gdzieś zacząć jakaś przywiązałem się do glevi ma swój urok jeszcze jakby FallenAngels /Toxic na serwie nie było to już całkiem supcio :kekw::kekw:

Ja za to chcąc czy nie chcąc musiałem ograniczyć grę przez pracę ale również strasznie utkwiła mi glvia s1 w serduchu.

I to jest właśnie ten powód dlaczego "starzy wyjadacze" wrócili bez żadnego zastanowienia.

Teraz to będzie na serwerze POGO !

• Uwielbiam 4

@Shizomiałem podobnie za dużo czasu mi zabierała gra i też druga sprawa przy mojej grze ciężko było wyrobić na odpał z SM na 3 postacie + rozwijać się 

• Uwielbiam 2

Nie wiem jak u Ciebie ale ja już się troszeczkę ustatkowałem @Lavanderi teraz większość wolnych chwil będę poświęcał na przyjemność, czyli? 

GLEVIA S2

• Uwielbiam 2
1 minutę temu, Shizo napisał:

Nie wiem jak u Ciebie ale ja już się troszeczkę ustatkowałem @Lavanderi teraz większość wolnych chwil będę poświęcał na przyjemność, czyli? 

GLEVIA S2

No ja będę grać o ile jakaś fajna ekipa się trafi bo sam nie lubię muszę.miec  z kim pośmiać 

• Uwielbiam 3
1 minutę temu, Lavander napisał:

No ja będę grać o ile jakaś fajna ekipa się trafi bo sam nie lubię muszę.miec  z kim pośmiać 

Mam dokładnie tak samo.

Kurde... Ta zapowiedzieć którą dał @BigMennormalnie doprowadza mnie do ciarek.

A co do ekipy @Lavanderto miło byłoby jakąś utworzyć. Wiadomo, zgranie to podstawa :D

• Uwielbiam 2
2 godziny temu, What napisał:

Ile trwa vip z reflinka? 48? 72h?

Powiem ci że dobre pytanie ale nie wiem 

• Uwielbiam 1
  • kekw 1