Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Prezentacja Serwera - Glevia2.pl

Recommended Posts

Myśle, że to zostanie przy klasyku to oznacza podstawowe rzeczy a nie odnowienie wizualne wyposażenia, lecz czekam również za wypowiedzią administracji.

• Uwielbiam 5
3 minuty temu, Shizo napisał:

Myśle, że to zostanie przy klasyku to oznacza podstawowe rzeczy a nie odnowienie wizualne wyposażenia, lecz czekam również za wypowiedzią administracji.

Bardziej mi chodzi o to, czy wywalą te fikuśne wierzchowce i na tym koniec, czy to się również tyczy rzeczy, które też były wprowadzone na serwer po jakimś czasie (nakładki skilli, efekty itd.) c:

28 minut temu, Aplik napisał:

Czy to się tyczy również efektów broni, zbroi, szat aury itd.?

(Można tak powiedzieć, ponieważ system żywiołów jest stosunkowo nowy lecz z globala)

Efekty broń,zbroja oraz szaty aury są całkowicie na bazie żywiołów z Metina (jeżeli dla kogoś będą zbyt odbiegały, to istnieje opcja wyłączenia wszystkiego)

• Uwielbiam 3
  • Sztosik 1
1 minutę temu, Sielu napisał:

(Można tak powiedzieć, ponieważ system żywiołów jest stosunkowo nowy lecz z globala)

Efekty broń,zbroja oraz szaty aury są całkowicie na bazie żywiołów z Metina (jeżeli dla kogoś będą zbyt odbiegały, to istnieje opcja wyłączenia wszystkiego)

Okej, dzięki:peepoLove:

Godzinę temu, Aplik napisał:

Okej, dzięki:peepoLove:

ahhh te twoje serducha xD

Godzinę temu, Sielu napisał:

Czyli rozumiem @Sieluże każdy będzie miał opcję wyłączenia bez konieczności IS'a tak?

P.S pytam za innych. W mojej sytuacji to pierwszego dnia będzie doładowany ;p

• Uwielbiam 3

Myślę, że Sielu miał na myśli ukrycie, a nie wyłączenie, czyli nawet przy założonym isie możesz go ukryć tak, żebyś wyglądał jak bez niego, zachowując przy tym bonusy

4 minuty temu, Aplik napisał:

Myślę, że Sielu miał na myśli ukrycie, a nie wyłączenie, czyli nawet przy założonym isie możesz go ukryć tak, żebyś wyglądał jak bez niego, zachowując przy tym bonusy

hmmm. Myślę dokładnie tak samo ale chciałem się upewnić czy idziemy tym samym tropem :monkaEyes: 

@Aplik:1plus: dla Ciebie.

• Uwielbiam 4
Godzinę temu, Lavander napisał:

Bajka z wszystkim ale mam nadzieję że będzie samuraj :kekw: 

W to nie wątpię :bongotap:

• Uwielbiam 3
1 godzinę temu, Krymsky napisał:

Ile będzie trwała zamknięta beta?

Jak zostaniesz BETA TESTEREM i wychwycisz jak największą ilość błędów w krótkim czasie, to serwer będzie rachu ciachu otwarty :500iq:

• Uwielbiam 3
11 godzin temu, Shizo napisał:

Jak zostaniesz BETA TESTEREM i wychwycisz jak największą ilość błędów w krótkim czasie, to serwer będzie rachu ciachu otwarty :500iq:

Chciałbym, ale nie mam czasu w tej chwili na zostanie BETA TESTEREM :)

Dużo obowiązków na tą chwile :)

• Uwielbiam 1
  • Smutny 1
41 minut temu, Shizo napisał:

Prędzej mi da 😁

podzielimy się co tydzień ktoś inny będzie nosić :kekw:

• Sztosik 1
  • kekw 1

Jak dla mnie jest dużo innych lepszych kostiumów, ale wiadomo  o gustach i guścikach się nie rozmawia :D

Z tego co słyszałem ma być zredukowana ilość kostiumów na serverze.

Dobrze byłoby te kostium gdzieś zobaczyć. A w razie co wybrać jakieś kilka przez graczy i je dodać.

• Uwielbiam 2
7 minut temu, Krymsky napisał:

Jak dla mnie jest dużo innych lepszych kostiumów, ale wiadomo  o gustach i guścikach się nie rozmawia :D

Dobrze byłoby te kostium gdzieś zobaczyć. A w razie co wybrać jakieś kilka przez graczy i je dodać.

Imo system paru podstawowych kostiumów w IS + dodawanie po kilka co event na poprzedniej edycji było win win. Komu nie zależy aż tak na prezencji postaci kupi sobie kostium z IS i będzie w nim do końca biegał a Ci, co je zbierają, mają co event coś nowego do kolekcji:peepoLove:

Ale zgadzam się z kolegą wyżej, super by było te kostiumy zobaczyć

Edited by Aplik
15 minut temu, Krymsky napisał:

Widać że nic o zyciu nie wiesz, skoro dla Ciebie są lepsze kostiumy od samuraja.

Na poprzedniej edycji pakiet M kosztował 400 zł

• Uwielbiam 2
12 minut temu, PiN. napisał:

Widać że nic o zyciu nie wiesz, skoro dla Ciebie są lepsze kostiumy od samuraja.

Skoro Twoje życie kończy się na stroju SAMURAJA to sam sobie odpowiedziałeś kto wie więcej o życiu kolego :)

• Uwielbiam 1

Samuraj jest ładny  i fajnie było go mieć ponieważ wyróżniała się postać strasznie przy innych graczach gdyż było ich mało 

ale też było dużo innych spoko kostiumów :D 

• Uwielbiam 2
48 minut temu, PiN. napisał:

500zlxd.png.47f7743523a1546e458a01ea43347805.png

400 zł za fajny kostium to tam pikuś, przypomnij sobie za ile ten poszedł:kekw: