Krymsky Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) 12 godzin temu, Vazatery napisał: To i tak mocno healer bedzie odstawał od np. woja któremu aura daje 550/600 siły ataku + auto buff 300 ataku Grałem Healerem w pierwszej odsłonie pomimo zwiększonego ataku to i tak odstawał. Dawał radę ale odstawał. Rzecz jasna dlaeczgo tak jest. Zawsze odstawał i tak zapewne będzie :) Edited September 6, 2022 by Krymsky 3 Quote Link to comment Share on other sites
Shark Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 @BigMenmusisz dodać czołgi żeby mój współgracz czuł się jakby grał w WOT'a bo inaczej będzie się opierdalał! pls 5 1 Quote Link to comment Share on other sites
Shizo Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 @Sharkmyślę że musiałbyś zrobić w odpowiednim dziale propozycje Myślę że przejdzie bez problemu. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites
Sielu Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 2 godziny temu, Shizo napisał: @Sharkmyślę że musiałbyś zrobić w odpowiednim dziale propozycje Myślę że przejdzie bez problemu. Zdecydowanie zostajemy przy klasyce.. bez tych dodatków, które kiedyś wprowadzaliśmy 💪 4 1 Quote Link to comment Share on other sites
Shizo Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 2 minuty temu, Sielu napisał: Zdecydowanie zostajemy przy klasyce.. bez tych dodatków, które kiedyś wprowadzaliśmy 💪 No dobra @Sielu, przekonałeś mnie hahaha Klasyk to jednak klasyk, aczkolwiek dla @Shark'a można zrobić wersję indywidualną 2 1 Quote Link to comment Share on other sites
Shark Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 11 minut temu, Shizo napisał: No dobra @Sielu, przekonałeś mnie hahaha Klasyk to jednak klasyk, aczkolwiek dla @Shark'a można zrobić wersję indywidualną Ja również preferuje klasyk bez zbędnych zapychaczy ale indywidualna wersją brzmi interesująco 3 Quote Link to comment Share on other sites
KuDi Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 ale bedzie rypane , juz sie doczekac nie moge <3 3 Quote Link to comment Share on other sites
Shizo Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 @KuDi oj będzie, oj będzie. Do zobaczenia na serwerze za jakąś krótką chwilę ;) 2 Quote Link to comment Share on other sites
Niemczi Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 23 godziny temu, Vazatery napisał: To i tak mocno healer bedzie odstawał od np. woja któremu aura daje 550/600 siły ataku + auto buff 300 ataku Nie bez powodu poza uwzględnieniem wzmocnienia Zwiększenia Ataku trzykrotnie napisaliśmy o wzmocnieniu szamanów w PVM - działa to na takiej zasadzie, że obrażenia zadawane z łuków, dzwonów, sztyletów i wachlarzy w Metiny i Bossy zostały zwiększone. 3 Quote Link to comment Share on other sites
Dejvvidek Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 OO kurde zapowiada się kozak !!! Ciekawe ile ustoi ;p miejmy nadzieję że długo ^^ 3 1 Quote Link to comment Share on other sites
Sielu Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 5 minut temu, Dejvvidek napisał: OO kurde zapowiada się kozak !!! Ciekawe ile ustoi ;p miejmy nadzieję że długo ^^ Znani jesteśmy z tego, że dbamy o projekt i nie olewamy gdy są gorsze czasy. Jak nam ludzie dadzą szansę to ich nie zawiedziemy. 6 Quote Link to comment Share on other sites
Shizo Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 @Sieluakurat co do Twoich słów to się zgadzam. Zawsze jak coś zaczynacie to robicie to na 200% kazdy wie że nie zawiedziecie 😁 3 Quote Link to comment Share on other sites
Krymsky Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Akurat Wy to profesjonalizm w 100%. Pamiętam S1 <3 4 Quote Link to comment Share on other sites
danylewy Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 21 godzin temu, Shark napisał: @BigMenmusisz dodać czołgi żeby mój współgracz czuł się jakby grał w WOT'a bo inaczej będzie się opierdalał! pls leoparda jakiegoś dajcie, a nie rudego śmiecia okok 2 2 Quote Link to comment Share on other sites
Aplik Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Godzinę temu, danylewy napisał: leoparda jakiegoś dajcie, a nie rudego śmiecia okok Najlepszy był kowal ze starym na plecach Quote Link to comment Share on other sites
danylewy Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 1 godzinę temu, Aplik napisał: Najlepszy był kowal ze starym na plecach monster truck za 500+ był top 3 1 Quote Link to comment Share on other sites
Shizo Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 2 godziny temu, Aplik napisał: Najlepszy był kowal ze starym na plecach Stary nie mógł wstać po 5 harnasiach 😂 2 1 Quote Link to comment Share on other sites
Hader666 Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Ależ się nie mogę doczekać, kox prezentacja <3 4 Quote Link to comment Share on other sites
SHEZZY Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Warto wyczekiwac startu 🥰🥰🥰 4 Quote Link to comment Share on other sites
zone777 Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Dobrze chłopaki robią 3 Quote Link to comment Share on other sites
Lavander Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 a właśnie takie pytanie bo tutaj niby easy/medium a jak wyszukuje to pisze ze medium to jak to jest ;D 3 Quote Link to comment Share on other sites
Shizo Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 (edited) 34 minuty temu, Lavander napisał: a właśnie takie pytanie bo tutaj niby easy/medium a jak wyszukuje to pisze ze medium to jak to jest ;D Easy/Medium - każda informacja na społecznościach jak i zapowiedzi typu YT prowadzony przez @BigMenmówi o tym w jakiej specjalizacji będzie serwer i jaki będzie maksymalny poziom do zdobycia (175 lvl). Edited September 7, 2022 by Shizo 5 Quote Link to comment Share on other sites
Lavander Posted September 7, 2022 Share Posted September 7, 2022 Wiem wiem tak z lenistwa pytam bo nie patrzyłem aż tak na prezentację 3 Quote Link to comment Share on other sites
Dejvvidek Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 W dniu 7.09.2022 o 02:30, Sielu napisał: Znani jesteśmy z tego, że dbamy o projekt i nie olewamy gdy są gorsze czasy. Jak nam ludzie dadzą szansę to ich nie zawiedziemy. Miejmy nadzieję że tak będzie ;3 A na pewno zostanie to wynagrodzone Trzymam kciuki <3 3 Quote Link to comment Share on other sites
Aplik Posted September 8, 2022 Share Posted September 8, 2022 W dniu 6.09.2022 o 17:07, Sielu napisał: Zdecydowanie zostajemy przy klasyce.. bez tych dodatków, które kiedyś wprowadzaliśmy 💪 Czy to się tyczy również efektów broni, zbroi, szat aury itd.? Quote Link to comment Share on other sites
Recommended Posts