Skaira Posted October 1, 2022 Share Posted October 1, 2022 Skrzynia Glevii Spoiler Skrzynia Ks. Zwierzaka Spoiler Skrzynia Dowodzenia Spoiler Skrzynia Polimorfii Spoiler Skrzynia Instrukcji Pasywnych Spoiler Skrzynia Run Spoiler Skrzynia Rybaka I Spoiler Skrzynia Rybaka II Spoiler Skrzynia Rybaka III Spoiler Skrzynia Rybaka IV Spoiler Skrzynia Rybaka V Spoiler Skrzynia Rybaka VI Spoiler Skrzynia Rybaka VII Spoiler Skrzynia Rybaka VIII Spoiler Skrzynia Rybaka IX Spoiler Skrzynia Rybaka X Spoiler Szkat. Best. Kapitana Spoiler Szkat. Wodza Orków Spoiler Szkat. Królowej Pająków Spoiler Szkat. Pustynnego Żółwia Spoiler Szkat. Dziewięciu Ogonów Spoiler Szkat. Żółtego Tygrysa Spoiler Szkat. Ognistego Króla Spoiler Szkat. Władcy Duchów Drzew Spoiler Szkat. Wygnańców Spoiler Szkat. Niebios Spoiler Szkat. Węży Spoiler Szkat. Piekieł Spoiler Szkat. Starożytnych Spoiler Szkat. Zaklętych Spoiler Szkat. Nemere Spoiler Szkat. Rozpruwacza Spoiler Szkat. Berana Spoiler Szkat. Trytona Spoiler Szkat. Królowej Węży Spoiler Szkat. Razadora Spoiler Szkat. Sfinksa Spoiler Szkat. Jotuna Spoiler Hydra Spoiler Meley Spoiler Szkatułka Blasku Księżyca Spoiler Złota Piłka Spoiler Spoiler Brązowa Skrzynia Okey Spoiler Srebrna Skrzynia Okey Spoiler Złota Skrzynia Okey Spoiler Zł. Skrzynia na Rudy (M) Spoiler Zł. Skrzynia na Rudy (Ś) Spoiler Zł. Skrzynia na Rudy (D) Spoiler Zł. Skrzynia na Ryby (M) Spoiler Zł. Skrzynia na Ryby (Ś) Spoiler Zł. Skrzynia na Ryby (D) Spoiler 3 1 Quote Link to comment Share on other sites
NoFe4R Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 (edited) Witam, proponuje uaktualnić drop ze szkat z bosów, bo nigdy nie było tak że leciał kryształ co 15 szkat, sam otworzyłem ich ponad 50 tysięcy i nigdy po otwarciu ~po 500/1000 szkat nie wychodził kryształ co mniej niż 40 szkat :) a u was na 2,5k szkat zawsze po 30 kryształków, Albo macie bete pobugowaną albo postacie (XD) Edited November 13, 2022 by NoFe4R 1 1 Quote Link to comment Share on other sites
Skaira Posted November 13, 2022 Author Share Posted November 13, 2022 59 minut temu, NoFe4R napisał: Albo macie bete pobugowaną albo postacie (XD) Zobacz datę dodania tematu - 1 października. Być może było to nerfione przed/zaraz po starcie. Jak będę mieć czas to nie ma problemu i mogę to zaktualizować. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites
GranaT Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 3 godziny temu, Skaira napisał: Zobacz datę dodania tematu - 1 października. Być może było to nerfione przed/zaraz po starcie. Jak będę mieć czas to nie ma problemu i mogę to zaktualizować. Przeciez szkaty z dungow tez fake xd 1 1 Quote Link to comment Share on other sites
ShiVeR Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 54 minuty temu, GranaT napisał: Przeciez szkaty z dungow tez fake xd Jeżeli chodzi ci o kryształy to mają to dzisiaj dodać Quote Link to comment Share on other sites
Dodo211 Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 1 godzinę temu, ShiVeR napisał: Jeżeli chodzi ci o kryształy to mają to dzisiaj dodać Już w nocy dodali Granatowi chodzi o to że takie ilości kryształów nie lecą ze szkat jak tu pokazano Quote Link to comment Share on other sites
pepiczek Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 ten temat to jeden wielki fake :) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites
Skaira Posted November 13, 2022 Author Share Posted November 13, 2022 10 godzin temu, NoFe4R napisał: proponuje uaktualnić drop ze szkat z bosów Szkaty Bossów i Trytona zaktualizowane. W Trytonie wyświetliłam złą warstwę, stąd niesamowita ilość kryształów ze 100 szkatułek. 2 godziny temu, pepiczek napisał: ten temat to jeden wielki fake :) 5 godzin temu, GranaT napisał: Przeciez szkaty z dungow tez fake xd Wydaje mi się, że skoro otwieracie w setkach-tysiącach te szkaty, to macie świadomość, że to rng i to, że otworzyłam 500 szkat i mam 17 kryształów nie oznacza, że jak otworzę kolejne 500 to będę mieć znowu 17, tylko ilość będzie np. 12. Musiałabym robić przynajmniej 5 serii openingów, każdy screenować i tu dokumentować, a i tak byście pisali, że scam i fake xd Przykład: Dungeon: Pierwsze 500 Szkat. Królowej Węży: 14 kryształów Drugie 500 Szkat. Królowej Węży: 17 kryształów Trzecie 500 Szkat. Królowej Węży: 15 kryształów Czwarte 500 Szkat. Królowej Węży: 10 kryształów Piąte 500 Szkat. Królowej Węży: 11 kryształów Boss: Pierwsze 500 Szkat. Piekieł: 10 kryształów Drugie 500 Szkat. Piekieł: 15 kryształów Trzecie 500 Szkat. Piekieł: 11 kryształów Czwarte 500 Szkat. Piekieł: 9 kryształów Piąte 500 Szkat. Piekieł: 10 kryształów 3 1 Quote Link to comment Share on other sites
NoFe4R Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 5 godzin temu, Skaira napisał: Szkaty Bossów i Trytona zaktualizowane. W Trytonie wyświetliłam złą warstwę, stąd niesamowita ilość kryształów ze 100 szkatułek. Wydaje mi się, że skoro otwieracie w setkach-tysiącach te szkaty, to macie świadomość, że to rng i to, że otworzyłam 500 szkat i mam 17 kryształów nie oznacza, że jak otworzę kolejne 500 to będę mieć znowu 17, tylko ilość będzie np. 12. Musiałabym robić przynajmniej 5 serii openingów, każdy screenować i tu dokumentować, a i tak byście pisali, że scam i fake xd Przykład: Dungeon: Pierwsze 500 Szkat. Królowej Węży: 14 kryształów Drugie 500 Szkat. Królowej Węży: 17 kryształów Trzecie 500 Szkat. Królowej Węży: 15 kryształów Czwarte 500 Szkat. Królowej Węży: 10 kryształów Piąte 500 Szkat. Królowej Węży: 11 kryształów Boss: Pierwsze 500 Szkat. Piekieł: 10 kryształów Drugie 500 Szkat. Piekieł: 15 kryształów Trzecie 500 Szkat. Piekieł: 11 kryształów Czwarte 500 Szkat. Piekieł: 9 kryształów Piąte 500 Szkat. Piekieł: 10 kryształów no i o to mi chodziło, bo te 30/500 z kazdych map bylo turbo zaklamane, a z dungów to nie wiem bo tych to nie otwieralem w ilosciach sztuk sporej Quote Link to comment Share on other sites
Bestyjka Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 1 godzinę temu, NoFe4R napisał: no i o to mi chodziło, bo te 30/500 z kazdych map bylo turbo zaklamane, a z dungów to nie wiem bo tych to nie otwieralem w ilosciach sztuk sporej kwestia szczescia, mi z 20 polecialy 4 kryształy, chodz jak otwierałem w piatek 180 piekła to były tylko 6 kryształów i albo totalny pech albo po cichu drop został obnizony 1 Quote Link to comment Share on other sites
smieszq Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 3 godziny temu, Bestyjka napisał: kwestia szczescia, mi z 20 polecialy 4 kryształy, chodz jak otwierałem w piatek 180 piekła to były tylko 6 kryształów i albo totalny pech albo po cichu drop został obnizony Wydaje mi się, że drop został obniżony. Do tej pory z 10 nemerek leciało ok. 15 biżu. W tym momencie jest to ok. 7-8... Quote Link to comment Share on other sites
Niemczi Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 14 godzin temu, smieszq napisał: Wydaje mi się, że drop został obniżony. Do tej pory z 10 nemerek leciało ok. 15 biżu. W tym momencie jest to ok. 7-8... Przecież chłopaki tutaj piszą o kryształach, a nie jakimś eq z nemery. Nic tam nie było ruszane. A na biżu z nemery jest jakieś 90%. 1 Quote Link to comment Share on other sites
ZHMB Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Może aktualizacja? Gdzie drop z piłek, szkat okey (chociaż idk czy takie są bo nie rozgrywałem jeszcze) i skrzyń zwierzaka Quote Link to comment Share on other sites
SweetTango Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 ja otworzylem 400 szkat węży niestety bez kryształu. 1 Quote Link to comment Share on other sites
Omennoc Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 Albo metek kogos lubi albo kogos ma w dupie. Ja miksujac zala na 53sr samo to 50w kumpel 52/20 500kk XD 1 Quote Link to comment Share on other sites
Yossarian Posted November 19, 2022 Share Posted November 19, 2022 Ja 350 szkat starożytnych 14 klejnotów essa 1 Quote Link to comment Share on other sites
NoFe4R Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 (edited) Siema, Skaira jak możesz to w wolnej chwili zaktualizuj drop ze szkatułek po tym nerfie ostatnim, dzieki // ale wez skaira no to zrup bo macius wejdzie zobaczy ile ci droplo przed nerfem, poleci mu 1 ze 100 i popadnie w depresje Edited December 11, 2022 by NoFe4R 1 1 Quote Link to comment Share on other sites
TOMXSZ Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 (edited) @Skairabyłoby miło zaktualizować temat pod kątem nowych szkatułek dungeonowych po aktualizacji. edit. @Niemcziprosimy Edited December 25, 2022 by KapitanUlicy Quote Dodane przez Skaira, December 25, 2022 Musisz poprosić Niemcziego Link to comment Share on other sites
dalami Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Fajnie by było zaktualizować o Nowe skrzynki eventowe oraz skrzynie z dangeonów oraz skrzynie z Aktualizacji Mroku :D 1 Quote Link to comment Share on other sites
Niemczi Posted March 20, 2023 Share Posted March 20, 2023 11 godzin temu, pinker napisał: A obecnie ile jest? 10%? Każda szkata ma około 30%, więc nic się nie zmieniło, bo w listopadzie nie było dropu skrzynkowego. Quote Link to comment Share on other sites
Recommended Posts